promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné ismét terhes? – Nem mindenki örült a hírnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalin ismét gyermeket vár?

Nyílt titok, hogy Katalin hercegné imádja a gyerekeket, sőt negyedik babát is szeretne. Mostanában sajnos olyan hírek láttak napvilágot, amiből arra is lehetett következtetni, hogy Vilmos herceggel nem jönnek ki a legjobban, de úgy tűnik, hogy mégis történt közöttük valami, ám ennek nem mindenki örült.

„Katalin belső körében azt suttogják, hogy négy hónapos terhes – és ikreket vár”

– mondta egy palotai forrás.

Dupla babaöröm? A hercegnének, aki annyira szenvedélyesen szereti a kisgyerekeket, ez minden bizonnyal csodálatos hír lenne. De a férje állítólag nem lelkesedett érte – legalábbis kezdetben.

„Vilmos nagyon ideges volt, amiért ikrek fognak születni”

– árulta el a forrás. De most már belenyugodott a helyzetbe, és boldog.

„A pletykák szerint >>csodababáknak<< hívja őket”

– folytatta lelkesen a palotai bennfentes.

Vannak jelek, amik viszont pont azt mutatják, hogy Katalin nem várandós. Az utolsó terhessége elején gyakran visszavonult a nyilvánosság elől, mert gyakran reggeli rosszulléttel küzdött. Az elmúlt hetekben és hónapokban azonban rendszeresen láthatták nyilvános eseményeken és találkozókon. Ő és Vilmos jelenleg a Karib-térségben utazgatnak a királynő megbízásából. Ha Kate tényleg terhes, aligha vállalna ilyen megerőltető utat.

Az is igaz, hogy Vilmos és Katalin különösen ragaszkodtak egymáshoz az elmúlt napokban. A megfigyelők pedig azt is észrevették, hogy Cambridge hercege nagyon aggódik a feleségéért. Ki tudja, lehet, hogy a páros hamarosan babahírekkel lep meg minket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás