promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő felesége fürdőruhás képet posztolt, és közben rájött egy brutális dologra – fotó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszament a múltba, de rájött, hogy nem volt minden rendben a fejében, amikor ez a kép készült.

Rácz Jenő és a felesége között dúl a szerelem. Valószínűleg senki se gondolta volna, hogy a Michelin-csillagos séf A Konyhafőnök egyik versenyzőjében fogja megtalálni az igazit. Pedig Rácz Jenő még nagyban randizgatott, amikor elkezdett beszélni Dórival.

A 2021-es évben még tombolt a járvány, de a szerelmesek így is kihozták belőle a maximumot. Túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a séf étterme is a csúcson van, A Konyhafőnök meg hozta a rekordnézettségeket.

A 2022-ben folytatódik a nagy utazás, mivel hamarosan világra jön a sztárpáros kislánya, aki Kamillának fognak majd hívni.

Rácz-Gyuricza Dóra nem rég visszament kicsit a múltba, és megosztott magáról egy szexi fürdőruhás fotót.

Közben brutális dologra jött rá a terhessége alatt, mivel nem volt minden rendben a fejében anno. Rácz Jenő felesége úgy látja, hogy erősen testképzavara volt.

„Pedig őszintén azt hittem rendben voltam magammal a nászúton, életem legboldogabb napjait éltem meg, de emlékszem néztem ezt a képet, hogy háát.. Cici az nincsen a derekam meg lehetne kisebb.. Namost jól megráznám az akkori Önmagam”

- írta a posztjában Gyuricza Dóra, aki szerint az ő elméjét is megfertőzte picit a közösségi média.

„Köszönöm kislányom, hogy még meg sem érkeztél, de már megmutattad, hogy akkor és most is jó vagyok úgy, ahogy vagyok, mert folyamatosan fejlődök”

- írta zárásként Rácz Jenő felesége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás