promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megint fikázott, szerinte a mai férfiak nem hozzák a szintet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek nagyon nem tetszik, hogy kezdenek felcserélődni a szerepek az udvarlás terén.

Sokan esnek abba a hibába, hogy az extrém külseje és szókimondó természete miatt azt hiszik Tóth Andiról, hogy naponta cserélgeti a pasikat. Pedig mint mondja, egy kezén is meg tudná számolni, hány férfi volt eddig az életében.

„Nagyon nehezen nyitok, mert rengeteget sérültem. Emiatt hatalmas falakat húztam magam köré, amiket nehéz lebontaniuk a férfiaknak”

– árulta el, hozzátéve, hogy már két éve nem is sikerült senkihez sem közelebb kerülnie. Sőt inkább van egyedül, mint hogy ő tegye meg az első lépést.

„Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az ’éld ki magad’ mondattól pedig egyenesen undorodom. Arról nem beszélve, hogy mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok, azt gondolom, egy férfi vegye be a várat. Ha nem, akkor hiába vagyok szeretethiányos lány, ezerszer inkább vagyok egyedül”

– magyarázta Tóth Andi, aki a pszichológushoz is jár, hogy könnyebben megbirkózzon a mai világgal.

„Nem jó korban és nem jó helyre születtem. Azt ugyan nem tudom, mi lenne számomra az ideális, de nemcsak a magánélet, hanem a munka kapcsán is azt érzem, hogy nem vagyok idevaló. Egy kis fekete bárány vagyok. A pszichológusommal sokszor beszéljük, hogy azt érzem, lélekben legalább 50 éves vagyok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás