promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tápai Szabina a formás combjaival ingerli rajongóit, habfürdőbe bújva szexizik
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztársportoló házassága az év elején válságba jutott, de mára talán túl vannak a nehezén.

Csodálatosan néz ki Tápai Szabina, aki háromgyerekes anyukaként sem hanyagolja el követőit a közösségi médiában. Gyakran oszt meg magáról intim, családi képeket, olyan szexi fotókat és videókat azonban ritkán, amilyeneket néhány nappal ezelőtt.

A 36 éves egykori kézilabdázó fotózáson vett részt, ahol a posztja tanúsága szerint az jelentette számára a legnagyobb fejtörést, hogyan fog könnyedén szárnyalni a szoknyája. Szabina egy púderszínű, igen lenge ruhát öltött magára, amely talán többet mutatott meg a testéből, mint azt eredetileg szándékozták. A merészen kivágott darab semmit sem takart el a formás combjaiból, de a melleit is sejtetni engedte.

„Mindig irigyeltem a sportos és szép lábaidat... A sport nem hazudik, és bomba vagy 3 manó után!”

„Csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg mindig is tetszett a lábad formája!”

– kapta meg a szőke szépség a megérdemelt dicséreteket. Szabina a következő napon pedig már a fürdőkádból jelentkezett be, és ismét a lábaival ingerelte rajongóit. A hab ugyan eltakarta a lényeget, de hosszú másodpercekig bámulhatjuk, hogyan kényezteti magát egy kis testradírozással.

Az év elején még aggasztó hírek érkeztek az egykori sztársportolóról, akkor azt kürtölték világgá a lapok, hogyan próbálja Szabina és férje, az ex-kajakos Kucsera Gábor megmenteni a házasságukat.

„Küzdelmes kapcsolat és házasság a miénk, egyszer fent, egyszer lent, mint egy igazi hullámvasút! Ezt sosem titkoltuk. Én nem is hiszek abban, hogy mindig minden tökéletes. De így jó, két sportolónak legalább van miért küzdeni...”

– idézte a Blikk az egykori kézis közösségi oldaláról. A hullámok mára talán elcsitultak, vagyis úgy néz ki, hogy a sztárpár házassága ismét nyugalmasabb szakaszba érkezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás