promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kib*szottul félek” - Berki Krisztián egy fájdalmasan őszinte üzenettel lepte meg a magyarokat
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden jel arra utal, hogy Berki Krisztián hamarosan teljesen új életet kezd.

Sokak szerint Berki Krisztián az ország egyik „legbunkóbb”, „legbotrányosabb” embere, aki szinte minden megszólalásával képes tömegeket felháborítani. Rengeteg nagy port kavaró ügye volt az utóbbi években, de úgy tűnik, hogy ennek a korszaknak vége, ugyanis a híresség egy kis segítséggel „megvilágosodott”, és most az egész országnak üzente, hogy elindult a változás folyton rögös útján.

„Kedves Magyar emberek, honfitársaim!

Amikor is innen Mexikóból én és a családom hazatérek Magyarországra Natikámhoz és hozzátok az országunkban élőkhöz akkor én jómagam köszönhetően a nekem segítőknek új szemlélettel, új értékekkel, gazdagodva térek haza.

Kib*szottul az elején járok és kib*szottul félek, hogy képes vagyok e rá, megtudom e csinálni hiszen ennek az útnak a változás a fejlődés útjának sosincs vége….. Olyan mint a »testépítés« a testünk építése sosincs készen. [...]

Életem során hibáztam már oly sokat, és még fogok is. De egyet tudok : »az én utamról engem többé soha senki nem taszíthat le csakis saját magam«.

A változáshoz elengedhetetlen a nyitottság az emberek a segítők a tanítók és a szakemberek felé.

Légy őszinte magadhoz és soha többé nem kell hazudnod másnak”

– írta Berki Krisztián.

Ezek alapján sikerült megmentenie a házasságát Mexikóban, és újult erővel tér vissza Magyarországra, hogy bebizonyítsa: még egy hozzá hasonló, egyesek szerint „elveszett” lélek is képes arra, hogy jobbá váljon, fejlődjön és értékesebb tagja legyen a társadalomnak – reméljük, hogy összejön Berki Krisztián missziója, és valóban megtalálja a lelki békéjét.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás