promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított a magyarok kedvenc szexmániás párosa, akiknek aktusaiért százezrek rajongtak
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szakított VV Virág és VV Dani, akiktől mindig hangos volt a Villa.

VV Virág és VV Dani a Való Világ 10. évada során ismerkedtek meg a Villában. A két fiatal között hamar kialakult egyfajta kapcsolat, hiszen gyorsan egymás mellett kötöttek ki az ágyban. Azután folyamatosan tőlük zengett a Villa, sokan úgy tartják, a Való Világ elmúlt évadaiban összesen nem volt annyi szex, mint amennyit Virág és Dani huncutkodott.

A szexmániás páros kapcsolata később szerelemmé alakult át, ami a Való Világ után is töretlen maradt; egészen mostanáig. Ugyanis Dani a közösségi oldalán közölte, hogy másfél év után szakítottak Virággal.

„Szeretném bejelenteni, hogy szakítottunk. Régóta rosszabbodott a helyzet, ment az adok-kapok, de most szétmentünk. Nem csalt meg, nem ezért történt, ráadásul én nagyon szeretem őt, egyszerűen arról van szó, hogy nekem nem fér bele az, ami neki igen. Ő karriert akar építeni, én pedig már azon gondolkoztam, hogy gyereket szeretnék és házat építeni. Az az út, amit ő akar nekem nem tetszik. Emellett az is gond volt, hogy a családja ellenségként kezelt engem, és folyamatosan keresztbe akartak tenni. A legutolsó, ami kiverte a biztosítokat pedig az volt, ahogyan az anyukája beszélt rólam”

- mondta Dani, aki egy közel egyórás videóban beszélt a kapcsolatuk zátonyra futásáról.

Virágnak azonban ennél jóval több mondanivalója akadt a szerelmük végéről, ugyanis ő csaknem másfél órán keresztül regélt a követőinek. Mindkettejük maratoni beszámolóját meghallgathatjátok az alábbi videókban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás