promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aljas húzás: Opitz Barbiról meztelen, szerkesztett kép terjed az interneten, az énekesnő is figyelmeztet, senki ne dőljön be a kamufotónak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Insta storyjában fakadt ki az énekesnő az aljas húzás láttán.

A magyarok egyik kedven énekesnője, Opitz Barbi a rengeteg vidám tartalma mellett most egy kellemetlen történéssel állt a rajongói elé, ugyanis újra felütötte a fejét az a szerkesztett kamufotó, amely már korábban is megjelent a neten. És amely Barbit meztelenül ábrázolja.

A kamukép készítő az énekesnő egy bikinis videójából kreált olyan fotót, amely a valóságban sosem létezett. Barbi ugyan szeret magáról kitenni olyan képeket, amelyen sokat mutat meg magából a követőinek és rajongóinak, de a meztelen képet kikéri magának.

A Blikk írta meg először, hogy Barbi a a 24 óráig elérhető Insta sztorijában számolt be az esetről, az énekesnő az eredeti fotó kíséretében ki is fakadt az aljas húzásra, mint írta:

"Most megint felelevenítették ezt a régi, fake, szerkesztett képet. Valami Gyuri...Íme, az eredeti pillanatkép, ami bikiniben készült. Elég aljas húzás az, hogy valaki leszerkeszti rólam a bikinimet, hogy követőket gyűjtsön...Ne dőljetek be a kamuknak!"

Korábban a meztelenképes ügy már lezárult egyszer, amikor Barbitól bocsánatot kért a képet átszerkesztő személy, Barbi pedig elfogadta a bocsánatot. Korábbi cikkünkben láthatjátok is a furcsán készült átszerkesztést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás