promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett mellei szinte kiugranak a pólója alól – megbabonázó a látvány!
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke luxusfeleség gőzerővel készül élete újabb nagy kihívására.

Köllő Babett mostanában nem kényeztette el posztözönnel a rajongóit, ám erre a visszahúzódásra alapos indoka is volt. A napokban végre újra bejelentkezett az Instagramon, és rögtön szabadkozással kezdte:

„Bocsánat, hogy kicsit el vagyok tűnve, de nagyon sokat forgatok, és nincs nálam a telefonom! De öröm, boldogság van!!!! Hamarosan mesélek!!!”

– ígérte meg a szőke színésznő, aki laza, mégis izgató viseletével és csábos pillantásával rögtön levette a lábáról férfi rajongóit. Babett farmerben és ujjatlan felsőben nézett bele a kamerába, úgy előrehajolva, hogy a mellei szinte rögtön elénk ugrottak.

Az említett forgatás mögött egyébként egy ideje nincs már titok, a szőke szépség komoly feladatot kapott a TV2 csatornán. Tilla partnereként vezetheti majd a Drágám, add az életed! című műsort, ami a legrutinosabb tévéseknek is elképesztő kihívást jelentene.

A luxusfeleség azonban a jelek szerint lelkesen vállalta a próbatételt, és kettőzött erővel küzd, hogy a végeredménnyel a nézők is elégedettek legyenek. Mint elárulta, Demcsák Zsuzsához járt külön képzésre, és így bátrabban áll a kamerák elé.

„Nagyon boldog voltam, mikor megtudtam, hogy én állhatok ott Till Attila mellett, még sikongattam is”

– mesélte a Borsnak a színésznő. Persze Tillától is lesz mit tanulnia, a műsorvezető már két évtizede áll a TV2 szolgálatában, vagyis aligha létezik olyan trükk, fogás, amit ne ismerne. Babett bátran támaszkodhat rá, így biztosan nem érik majd kellemetlen meglepetések és kínos helyzetek.

A Drágám, add az életed! humoros és izgalmas formában mutatja meg 16 sztárpár küzdelmét. A teljes szereplőgárda egyelőre nem ismert, annyi viszont bizonyos, hogy Palácsik Lilla és Visváder Tamás, Gáspár Győző és Gáspár Bea, valamint Bódi Csabiék, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, illetve Kökény Attiláék is láthatók lesznek a megújult formátumú produkcióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás