promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka mindenkit meglepett a bevállalós képével - Ez valami újnak a kezdete?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka úgy mutatta meg magát az egész országnak, ahogy csak nagyon ritkán láthatjuk őt.

Pár hónappal ezelőtt még azt pletykálták, hogy Hosszú Katinka örökre visszavonul az úszástól, miután a tokiói olimpián nem úgy szerepelt, ahogy sokak szerint kellett volna. Hamar kiderült, hogy ez szerencsére nem igaz, ugyanis világklasszis sportolónk nagy visszatérésre készül, és jelenleg is Thaiföldön edz, hogy ismét bebizonyítsa mindenkinek: ő a legjobb, és van miért félniük az ellenfeleinek.

Hosszú Katinka időnként megmutatja Instagramon a több mint 405 ezer követőjének, hogy éppen mit csinál, hol tart a felkészülésben, nemrég pedig egy kifejezetten bevállalós fotót rakott ki magáról, ugyanis a felvételen azt láthatjuk, ahogy éppen a kamerának háttal szemléli a medencét – közben pedig a sportruházatának köszönhetően bárki megcsodálhatja a formás fenekét.

Nem sűrűn fordul elő, hogy Hosszú Katinka „villant” egyet a közösségi oldalain, szóval most szerencsésnek érezhetik magukat azok a rajongók, akik nyitottak egy kis „szexizésre” az úszónőtől – az eddigi visszajelzések alapján pedig kifejezetten sokan örültek a dögös képnek, hiszen csak úgy záporoztak a poszthoz a dicsérő hozzászólások, illetve a szívecskés, tüzes hangulatjelek.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás