promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Soha nem voltam olyan mélyen, mint idén” – vallotta be Tóth Andi
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehezen kezdődött neki az év, amivel nem volt egyszerű megbirkóznia.

Tóth Andi karrierje szárnyal, énekesnőként is óriási sikereket ér, például most vehette át a GLAMOUR-gálán Az év énekesnőjének járó díjat. De Andrei Mangrával a táncban is szép sikereket ért el, ugyanakkor most kiderült, mégsem feltétlen boldog, erről pedig az Instagramon számolt be.

„Nem tudom, emlékeztek-e, mit jósolt nekem az a szimpatikus néni erre az évre?!”

– mondta Tóth Andi az Instagram Storyjában. Kiderült, hogy jövendőmondónál járt, aki úgy látta, hogy nem túl kellemes időszak vár az énekesnőre.

„Nehéz év, veszteségek éve lehet az életében, betegségek, úgy érzi, hogy mozdulni sem tud. Eluralkodik rajta a magány, depressziós időszaka lesz”

– vágta be emlékeztetőként a jósnő szavait.

„Hát lényegében megtörtént minden ebben a sorrendben. Nyilván próbáltam nem feltétlenül kimutatni, de valamilyen szinten biztos éreztétek, hogy nem minden oké. Igazából szerintem soha nem voltam olyan mélyen, mint idén, ahogy indult ez az év. És nem gondoltam volna, de kijöttem belőle”

– vallotta be.

Arra viszont nem tért ki videójában, hogy mi is történt vele pontosan, ami ennyire megnehezítette neki az évkezdést, de a lényeg, hogy úgy tűnik, most már jól van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás