promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra lett az év női műsorvezetője, de akadt egy kis gond - videó
Borítókép:  youtube.com/Szabó Péter (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra hatalmas megtiszteltetésben részesült, mégis magyarázkodnia kellett.

Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós személyisége Ördög Nóra, aki eddig összesen hat alkalommal vihette haza a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat. Tegnap este ismét megrendezésre került a Televíziós Újságírók díjátadó gálája, és a rajongók legnagyobb örömére ezúttal is Ördög Nóra nyert, immáron hetedik alkalommal – de a híresség nem tudott ott lenni az eseményen, mivel éppen Dubajban nyaral a családjával.

„Tegnap este ismét engem választottak a Televíziós Újságírók díjátadóján a legjobb női műsorvezetőnek. Ez a családi utazás már régóta fix volt, nem tudtam, hogy most lesz a gála, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. De talán szerencse is, mert fogalmam sincs, mit mondtam volna... Biztos nagyon akartam volna valami bölcset, velőset, vicceset, és zavaromban valami béna hebegés lett volna vége”

– írta Ördög Nóra az általa megosztott videóhoz, ami az eseményen készült.

A híresség természetesen megköszönte annak az embernek, aki átvette helyette a díjat, meg persze azért is hálás volt, hogy idén is ő lett az év legjobb női műsorvezetője. Ez hatalmas teljesítmény, főleg annak tudatában, hogy Ördög Nóra kilenc jelölésből hetet díjra tudott váltani az utóbbi években – és valószínűleg itt nem ér véget a sikerszéria, ugyanis a tervek szerint idén is rengetegszer láthatjuk majd őt a tévében, így szinte biztos, hogy jövőre is jelölni fogják.

Itt lehet megnézni a díjátadóból egy részletet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás