promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rögtön orgazmusa lesz a gyönyörű Playboy-modellnek, ha meglátja magát a tükörben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brazil szépség jelenleg is szingli, lényegében önmagába szerelmes.

Furcsa kijelentésre ragadtatta magát a brazil Luana Sandien, aki Playboy-modellként vált ismertté hazájában. A gömbölyű idomú, barna hajú hölgy szerint a legtöbbször saját magától lesz orgazmusa, imád ugyanis a tükröt nézve maszturbálni.

Luana autoszexuálisnak nevezi magát, ezt a kifejezést azokra használják, akik az önkielégítést jobban szeretik a szerelmi aktusnál. A modell azonban még ennél is tovább megy: ha éppen nincs kéznél tükör, akkor önmagára gondolva tud a legkönnyebben elmenni.

Az önimádat ekkora mértékét látva nem csoda, hogy a brazil hölgy jelenleg is szingli – és tökéletesen elégedett a helyzettel. Luana tavaly jött rá, hogy igazából saját magába szerelmes, és azt is elárulta, hogy a tükör előtti maszturbálás révén rengeteg újat tanult önmagáról.

„Az autoszexuálisok különféle izgató szexuális helyzetekben képzelik el magukat. Nem a másokkal való aktusra gondolnak, hanem a saját testükre, ezért próbálom én is a legtökéletesebb szögből látni magam a tükörből”

– magyarázta a sokak számára érthetetlen dolgot Luana. Az Instagramon mindenesetre maga köré gyűjtött csaknem 67 ezer követőt, akik alighanem hasonló cipőben járnak, mint ő, vagy egyszerűen csak a magamutogatására kíváncsiak.

Tény, hogy a modell a külső szemlélők számára is élvezetes látványt nyújt. Gyakran mutatkozik hiányos öltözékben, de egy snassz farmer/felső kombinációban is képes felhívni magára a figyelmet tökéletes idomaival.

Luana elárulta, hogy a Valentin-napot is egyedül töltötte, és nem érezte azt, hogy társ kellene mellé a szerelmesek napján. Csak belenézett a tükörbe, és máris olthatatlan vágy gerjedt benne. Úgy érzi, hogy a társnélküliség végtelen szabadságot ad számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás