promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő felesége elvesztette a fejét - Erről posztolt Gyuricza Dóri
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri már alig várják, hogy megszülessen az első gyerekük. A leendő anyuka szerencsére jól viseli a terhességet, így humora is a helyén van. Most férjéről posztolt egy érdekes fotót.

Az optikai csalódások mostanában nagyon lázba hozzák az embereket, így van ez Gyuricza Dóri új képénél is, amin úgy tűnik, mintha Rácz Jenő lenne terhes. A fotó nagyon jól sikerült, Dóri arca nem látszik, viszont a hasa Jenő feje alákerült.

„Életünk képe”

- írta Dóri a fotóhoz.

Azért valljuk be, Dórinak jobban áll a kismama pocak és a mellek is, mint a kissé szőrös Rácz Jenőnek, akire így már csak egy paróka kellene, hogy drag queennek állhasson.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egyébként kislányt várnak, akinek már a nevét is tudják, Rácz Kamilla lesz. A terhességből csupán néhány hét van már csak hátra, a kislányukat május elejére várják, addig pedig már gyorsan elrepül majd az idő.

Korábban egyébként arról beszéltek, hogy nem akarnak túl szigorú szülők lenni. Inkább lazábban állnak majd a gyermekneveléshez. Valamint Rácz Jenő arra is kitért, hogy nem akar majd lemaradni a kislánya életének fontos pillanatairól, mint például az esti fürdetés, így nem fog minden gyerekneveléssel kapcsolatos feladat Gyuricza Dórira hárulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás