promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi csak a mellei miatt van az RTL Klub sorozatában?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi megint félmeztelenkedett a Hotel Margaretben, de tud ennél többet is színésznőként?

Az RTL Klub új napi sorozata, a Hotel Margaret már az első epizódja után bedőlt, és azóta is csak csökken a nézettsége. A teljes érdektelenség határán táncoló, önmagát krimi-vígjátékként bekategorizáló sorozat minden szempontból az egyik leghitványabb produkció, amit a magyar televíziózás történetében eddig láthattunk, és a nézői visszajelzések alapján úgy tűnik, még mindig van lejjebb.

Bár az RTL Klub mindent megtesz, hogy kicsit is feltornássza a nézettséget, és visszacsábítsa a hamar kiábrándult nézőket; elszánt törekvésük leginkább Szabó Zsófi karakterén látszik meg, aki még az elmúlt 35 rész alatt egyszer sem volt tudta bebizonyítani, hogy ő valóban színésznő lenne, momentán az ő figurájának szerepe kimerül a félmeztelenül pózolásban és a mámoros szemekkel való pillázgatás a sorozat férfi szereplői irányába.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Zsófi kapott egy pikáns masszírozós jelenetet a széria egyik sármos szereplőjével, aki minden bizonnyal boldogan kényeztette a bikiniben napozó színésznőt, a legutóbbi részben pedig egy szál törülközőben dobálgatta a haját, mint egy erotikus sampon-reklámban, miközben büszkén mutogatta a melleit.

Persze nem csak Szabó Zsófi pakolta már ki a melleit a sorozatban, Nyári Dia egy korábbi epizódban a kamera előtt vette le a bikini felsőjét. Ezt a részt az alábbi cikkben nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás