promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara túl szexi volt az Instagramra – fel is függesztették a profilját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szőcs Renáta és Kelemen Anna is járt már így.

Sokszor nehéz megmondani, hogy hol a határ az Instagramnál, és melyek azok a bikinis vagy fehérneműs képek, amiket még gond nélkül nyilvánosságra lehet hozni.

A válogatás rovatunkban például csak a celebek Instagramra feltöltött képeiből szemezgetünk, és néha vannak olyanok, amikre tényleg kellene egy 18-as karika. A Playboy is folyamatosan meglépi azt, hogy csak a mellbimbót takarja ki egy icipicit, de a modell gyakorlatilag teljesen meztelen.

Az Origo most összeválogatta azokat a magyar hírességeket, akik már belefutottak abba, hogy az Instagram felfüggesztette a profiljukat.

Régen Schobert Lara is járt már így, akinek jelenleg már több mint 200 ezer követője van.

„Kiderült, hogy melyik képet találták kifogásolhatónak. Egy rendezvényen készült a fotó, amin Lara egy fehér rövidnadrágot és egy fekete bodyt visel. Nem értem, hogy miért találták ezt provokatívnak, mindenesetre természetesen igazoltuk, ő a mi lányunk, elküldtük a személyi igazolványunk fotóját”

- nyilatkozta anno Rubint Réka.

Persze hozzá kell tenni, hogy Lara akkor még csak 15 éves volt.

Szőcs Renátát és Kelemen Annát is tiltották már le, bár utóbbit nem annyira érdekli ez a dolog. Úgy van vele, hogy kap egy pár napos büntetést, aztán visszatér valamilyen merészebb képpel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás