promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M nem akar fizetni a gyerekeinek? - A bíróság fog dönteni a válásukról
Borítókép:  Youtube/9Tv- Ferencváros Televíziója (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tudnak békésen megegyezni.

G.w.M, vagyis Varga Márk és Nagy Melanie kapcsolata még az év elején ment tönkre. Előbbi azóta Kulcsár Edina mellett kötött ki, bár nem lehet felhőtlenül boldog, mert a válása nem megy zökkenőmentesen.

Úgy tűnik, hogy nem tudják békésen intézni a válást, a gyerekkérdést legalábbis. A kis Márk és Melanie, a két gyermekünk az anyjukkal élnek, de a gyerektartás összege még nem tisztázott. G.w.M szerint Melanie annyi pénzt kér, amit nem tud kifizetni, valamint a telefonszámát is letiltotta, így kommunikálni is csak nehézkesen tud vele.

„Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Majd az ügyvéd, az ügyvéd... Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem... Szóval azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem”

– mondta a rapper.

A válásuk nagyon elfajult, valószínűleg már csak a bíróság tudja megoldani, aminek a fő oka, hogy a lakásukra felvett hitelt G.w.M már nem akarja fizetni, valamint a korábban megbeszélt összeget sem hajlandó Melanie-nak adni.

„Bár mindketten elfogadták az összeget, úgy tudom, Márk úgy döntött, mégsem ad annyit. Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol. Ez nem sok, pláne, ha ebből kéne fizetni a hitelt, a rezsit, a pelenkát, a bevásárlást és a kislány óvodáját is. Nem tudtak megegyezni egymás közt, ezért volt szükség ügyvédekre, hogy idővel beadhassák a bíróságra a keresetüket”

– mondta egy ismerősük.

G.w.M arra panaszkodott, hogy Melanie letiltotta a számát, így nehezen tud vele kapcsolatba lépni, nem is látja túl gyakran a gyerekeit, de a bennfentes szerint nincs tőlük eltiltva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás