promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka most keményen visszaszólt az őt kritizálóknak – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi feleségének rengeteg ember szól be, hogy az nem munka, amit csinál.

Legutóbb Rubint Réka volt Hajdú Péter vendége a Life TV-n futó Összezárva című műsornak, amiben rengeteg titokról rántotta le a leplet. Például kiderült az is, hogy nem Schobert Norbi hozta meg neki a nagy áttörést, mivel akkor is remekül keresett, amikor megismerkedtek.

Rubint Réka továbbra is fitneszedzőként dolgozik, és rengeteg Alakreform tábort rendez, amit sokan könnyű megélhetésnek tartanak.

Schobert Norbi felesége a műsorban elmondta, hogy emiatt rengeteg negatív kritikát kap, és előjönnek azok a kommentelők is, akik azt írják, hogy „menjen inkább kapálni.”

Réka elmondta, hogy volt része kemény fizikai munkában gyerekkorában, mivel az édesapja a termelőszövetkezet egyik elnöke volt.

„Beírják nekem Facebookon, Instagramon, hogy az nem munka, hogy egy hétvégén mész 1200-1600 kilométert, és öt vagy hat városban tartasz órát, inkább mennél kapálni. És akkor mindig mosolygok egy picit - itt látszik, hogy az emberek mennyire tele vannak előítéletekkel. Egyrészt nem ismerik a munkámat, nem ismerik az életemet, fogalmuk sincs arról, (tisztelet a kivételnek) hogy egy hatvan perces aerobikórát, tűző napon, megtartani ugyebár a nyári szezonban milyen.  És utána megcsinálni a közös fotókat ötven-hetven-száz emberrel”

- mondta Rubint Réka. Hajdú Péter meg is lepődött, hogy Schobert Norbi feleségének ennyi emberrel kell szelfiznie.

Korábban Réka vezetett A-ból B-be, de ezt Norbi már nem engedi a feleségének a kimerültség miatt.

Rubint Réka úgy érzi ez is egy nagyon kemény munka, amit ő csinál, és az emberek nehezen tudnak mögé látni, hogyan is működik ez a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás