promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita csipkés melltartója mindent láttatni enged, képtelenség levenni róla a szemünket
Borítókép:  YouTube / Köböl Anita (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-színésznő fontos társadalmi ügyek mellé is odaállt az utóbbi hetekben.

Görög Zita modellként és színésznőként is ismert idehaza, a népszerűségét pedig számos módon igyekszik kihasználni. Az Instagram-oldalán alkalmanként elképesztő ruhacsodákat reklámoz, nemcsak a hölgyek, de a férfiak nagy örömére is.

A 42 évesen is bombaformában lévő szépség a napokban egészen különleges viseletbe bújt, és nem szégyellte magát közelebbről is megmutatni. Izgató és elegáns melltartója, bugyija alighanem mindenkit levett a lábáról.

„A fáradt orgona és a csipke kombója, azt hiszem, önmagáért beszél… Az új, gyönyörű fehérneműket a kollekció egyéb darabjaival kombinálva, 100-féleképpen alakíthatom a megjelenésem!”

– írta Zita a képek mellé, amelyek ezúttal is nagyon keveset bíznak a fantáziára. A gyönyörű, háromgyerekes anyuka legutóbb Valentin-nap alkalmából bújt olyan varázslatos fekete fehérneműkbe, amelyektől a lélegzetünk is elakadt.

Zitának akkor is helyén van a szíve, ha egy fontos társadalmi ügy mellé kell odaállni. A magyar celebek sorában az elsők között volt, akik önkéntesként igyekeztek segítséget nyújtani az ukrán menekülteknek a pályaudvarokon és a határátkelőkön.

Hetek óta folyamatosan arra biztatja a jóérzésű magyarokat, hogy ők maguk se fordítsanak hátat a rászorulóknak, és férőhellyel, vagy egy meleg zuhannyal, egy bögre kakaóval és néhány jó szóval segítsenek a földönfutóvá vált embereknek.

„Egy asztalon felejtett rajz… 6 éves ukrán kislány műve, akiket a rakparton találtunk egy barátnőmmel. Már 5 napja nem aludtak ágyban, nem zuhanyoztak, az autó dugig volt az 5 hónapos babájuk cuccaival. Szülők kimerülve álltak félre, rossz helyen parkolva. Irpinből indultak útnak, egy éjszakát töltöttek nálunk és mentek is tovább. Nem az első és nem is az utolsó család volt, akik pár óra nyugalomra leltek nálunk. Kérlek benneteket, akik autóztok, legyen nálatok egy kis csomag kaja, gyümölcs, víz, és ha ukrán rendszámú autót láttok parkolni bárhol az országban, kérdezzétek meg a benne ülőket, tudtok-e segíteni?”

– hívta fel a modell a figyelmet az összetartás és emberségesség fontosságára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás