promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Való Világ egykori sztárja, akire mindenki emlékezhet még egy nem mindennapi eset miatt - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Immár 10 széria ment le az RTL Klub sikerműsprából, a Való Világból, és biztos, hogy megmaradt legalább 10 név mindenkinek, akire emlékszik.

Az elmúlt két évtiedben a realityshowk közénk léptek, tévéképernyőre kerültek és onnan már nem is akarnak tágítani. Az RTL Klub Való Világ című sorozata már 10 száriát élt meg az elmúlt évtizedekben, valószínűleg mindenki emlékszik még többek között Majkára, Alekoszra, vagy éppen Baukó Évára. És persze mindenkinek megvoltak a személyes kedvenceik, akiket soha nem felejtenek el.

Most a kilencedik széria egyik szereplője, VV Csoki volt a Life TV-n futó Ébredj velünk műsor egyik vendége. A kilencedik széria amúgy 2018 novemberében kezdődött, a győztese pedig VV Zsuzsu lett.

VV Csokit, azaz eredeti nevén Chris Tanoht egy konfliktus miatt zárták ki még anno az RTL Klub műsorából. A Life TV-ben most elárulta, hogy sokmindenbe belefogott a játék vége után, így a gasztronómiával is foglalkozott.

Mint elmondta:

"Párizsban voltam szakács. Az is történt velem. Olasz étteremben voltam, mert én olasz vagyok. Csináltam pizzát, tésztákat is. (...) A bolognaim jobb, mint a nonnáé! Az tényleg olyan, hogy én nagyon odarakom magam."

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás