promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mindig kőkemény Tóth Andi majdnem sírt, annyira szétesett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi közben ígéretet is tett a rajongóknak.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka.

Kimondhatjuk, hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnője, akit már nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják.

A THEGG YouTube csatornája nem rég csinált egy remek kis összefoglalást az énekesnő karrierjéről. Ezt főleg azoknak érdemes megnézni, akik csak egy-egy instagram posztját szokták megnézni, és ezek után alkotnak róla véleményt.

Ha nehéz is az álarca mögé látni, egy valamit tudhatunk: Tóth Andi maximalista. Így az ígérte, hogy a betegsége ellenére is ott lesz a pénteki fellépésén.

Az 24 óráig Instagram-sztorijában azt lehet látni, hogy az énekesnő teljesen be van takarózva, és a videója végén már majdnem elsírja magát, annyira rosszul van.

„Sziasztok! Akartam csinálni egy videót. Megkérlek titeket, hogy minél többen legyünk a CAT-ben pénteken, de lehet meghalok addig... Nem! Csak leszakad a tüdőm... Mindegy, hát nem ígérem, hogy életem legminőségibb koncertje lesz, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó buli legyen”

- mondta az énekesnő, akit az se kizárt, hogy a koronavírus döntött le így a lábáról.

Ennyire még sosem volt rosszul, mert gyakorlatilag azt kérte, hogy hívjon valaki papot hozzá. Hát, még van egy napja felépülni, mi pedig szurkolunk, hogy sikerüljön neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás