promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen helyzetbe került Kulcsár Edina - Csalás áldozata lett
Borítókép:  Youtube/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internetes csalás nem új dolog, és rengeteg formája van. Most Kulcsár Edina is megismerte az egyiket, igaz, nem ő az áldozata, hanem a nevével éltek vissza.

Sztárokkal reklámoztatni jó üzlet, sok vevőt hozhat az embernek, de igen drága mulatság is. Az sem először fordul elő, hogy valakinek a nevével kamuoldalak élnek vissza, és egy híresség arcával igyekeznek lehúzni a gyanútlan vásárlókat akár több százezer forinttal is.

Érdemes nagyon odafigyelni az internetes vásárlásnál, nehogy csapdába sétáljuk, és a csalók áldozatává váljunk. Most Kulcsár Edina figyelmeztette a követőit, hogy visszaéltek a nevével, és egy fogyást ígérő tablettát árulnak az arcával.

„Senki ne dőljön be ennek!”

- írja Edina az Instagram Storyjában, ami szerint folyamatosan elküldik neki a követői a kamuoldalt.

„Aki találkozik ezzel a hatalmas átveréssel, az kérem szépen jelentse az oldalt, vagy írjatok nekik! Ha továbbra is hitegetik az embereket, hogy én ettől fogytam le, akkor meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket”

- folytatja a posztját.

A hirdetés szerint létezik egy csodaszer, ami olyannyira hatékony, és Kulcsár Edina annyira lefogyott tőle, hogy abba is kellett hagynia a szedését egy hónap után. Mint ahogy a modell is figyelmezteti a köveit, ez az egész egy kamu, és nem szabad neki bedőlni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás