promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betegségéről vallott az ismert énekesnő - Pánikrohamok nehezítik az életét
Borítókép:  Youtube/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cserpes Laurát nagy ijedtség érte a hosszú hétvégén, de szerencsére már jól van.

Az énekesnő kihasználta a hosszú hétvégét, és úgy döntött, hogy meglátogatja a nagymamáját. A találkozó jól sikerült, sokat nevetgéltek, beszélgettek, még főztek is, de a nap nem ért ilyen simán véget, ugyanis majdnem a tűzoltóknak kellett kimentenie a liftből Cserpes Laurát. Szerencsére végül kinyílt az ajtó, és magától jutott ki onnan.

„Még soha nem szorultam be liftbe, de most majdnem sikerült. Szerencsére valahogy kinyílt az ajtó, pedig már a vészcsengőt nyomogattam. Ilyenben még nem volt részem, úgy hogy egy kicsit beparáztam, jó kis március 15-e volt ez”

- mesélte el a helyzetet az énekesnő, aki a covid óta kicsit nehezebb viseli a stresszt, mint korábban.

Nem csak a vírussal kellett megküzdenie, hanem a poszt-covid alatt gyakorta érték pánikrohamok. A pánikbetegség lényege, hogy hirtelen komoly félelem érzet tör rá az emberre, amit sokan nem is értenek elsőre, azt hiszik, valami komolyabb bajuk van, például szívinfarktust kaptak.

„Másfél hónapja voltam covidos és a poszt-covid alatt voltak furcsa rosszulléteim. Mostanában, ha olyan helyzetbe kerülök, hogy nagyobb stressz nehezedik rám, tudatosan kell agyban odafigyelnem, különben könnyen eluralkodik rajtam a pánik. Ez azért furcsa, mert soha nem voltam pánikbeteg, soha nem voltak ilyen jellegű problémáim, de állítólag a vírus után meg kell tanulni ezzel együtt élni”

- folytatta Cserpes Laura, aki igyekszik tudatosan túllendülni ezeken a pánikrohamokon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás