promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Rubint Réka kellemetlen helyzetbe került Ausztriában, egy hegyimentő segítségére szorult - videó
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sokan lettek volna Rubint Réka helyében, de szerencsére szépen feltalálta magát a szorult helyzetben.

Schobert Norbi és a családja jelenleg Ausztriában síelnek, de nem csupán aktívan pihenni mentek a gyönyörű hegyekbe, hiszen a felesége, Rubint Réka most is rendszeresen tartja az online edzéseit a mozogni vágyóknak – és még az sem szegte a szűnni nem akaró pozitivitását, hogy egy kifejezetten kellemetlen dolog történt vele a sípályán.

„Lekéstük az utolsó liftet. Találtunk egy hegyimentőt, aki hazavisz minket. Nagyon menő. Kimaxoljuk. [...] Gyerekek, az életet ki kell maxolni!”

– mesélte jól érzékelhető boldogsággal Rubint Réka egy nemrég feltöltött videóban, ahol éppen azt láthatjuk, hogy a hegyimentő hójáróján ül hatalmas mosollyal az arcán, és élvezi a menetet.

Ha nincs a segítőkész hegyimentő, akkor Rubint Rékának valószínűleg vissza kellett volna gyalogolnia az emelkedőn egészen a starthelyig, ami nem éppen egy kis séta (főleg a hidegben, hosszú lécekkel az ember kezében), szóval nagy szerencséje volt – utána természetesen meg is köszönte az úriembernek, hogy mondhatni megmentette őt ettől a fárasztó túrától.

Itt lehet megnézni Rubint Réka videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás