promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Stahl Juditra? Nagyon fura életet él jelenleg az egykori tévés sztárszakács - videó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stahl Judit a TV2-nél érte el a legnagyobb sikereit, de most már visszavonult a reflektorfénytől.

Stahl Judit anno 1989–1994 között a Magyar Televízió szerkesztő-riportere volt, majd 1997-ben felvették a TV2-höz, ahol a Tények hírolvasója lett.

Iszonyatosan vonzotta a gasztronómia, így 2003-ban elindult a kereskedelmi csatornán a saját főzőműsora, a Stahl konyhája.

Judit nem rég a Mentes édességek című könyvet adta ki, és a receptjei továbbra is elérhetőek a hivatalos honlapon.

Az egykori tévés jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik, a családja pedig kicsit szétszéledt. A lánya Írországban tanul, meg a férje Berlinben él, de a kapcsolatukon ez semmit sem változtat. Stahl Judit 16 évesen ismerte meg a párját, és még mindig bízik benne.

„"Mi már annyiszor elválhattunk volna, de nem tettük. "Én egy dolgot ígértem a Csabinak, azt, hogy sosem lesz unalmas mellettem az élete, és nem is lett az. Ő hétközben Berlinben él, az érdeklődése vonzotta oda. Lett egy lakásunk és ott kezdett el élni. Kicsit furcsa a családunk, hogy hárman három országban élünk, de most ez van”

- idézte a Blikk Juditot, akivel Endrei Judit készített interjút.

A gasztroblogger népszerűsége ma is töretlen, de már inkább a lányára fókuszál, és igyekszik élvezni az életet. Ha a családjuk ilyen távolságokat kibír, akkor tényleg örök lesz náluk a boldogság.

Stahl sokszor van egyedül, de mindig fel fogja tudni találni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás