promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hogy a büdös p*csába alszol te?” - Majka nagyon kiakadt, így még sosem kelt ki magából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majkánál nagyon kihúzták a gyufát, nyilvánosan fogalmazott meg egy kőkemény üzenetet, amiben nem volt köszönet.

Igaz, hogy Majka a pályafutását realityhősként kezdte a Való Világban, de mára ő lett az ország egyik legismertebb, legsikeresebb embere, aki a tévében, illetve a színpadon is folyamatosan bizonyítja tehetségét. Az évek alatt igazi véleményvezérré vált a rapper, aki sosem fél őszintén megosztani a véleményét – most pedig egy igazán megosztó személyiségbe, Doktor Gődénybe szállt bele páros lábbal az orosz-ukrán háború miatt.

„Gödény!!

Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az èkes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fènyképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki.

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj,uszíts…

Számomra felfoghatatlan de tény, hogy vannak  akik tátott szájjal hallgatnak, néznek téged. Nagyrèszük persze nem is sejti ,hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod (Dr.), de kábé annyira  vagy orvos, mint én operaènekes.

Mi jöhet még?  Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdnèl árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled?

Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az ésszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkàknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserèbe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…. És most?? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Sz*r Ember kategória első helyét..

Szerintem a teljesitményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó f*szfejsèg. Hát hogy a büdös p*csába alszol te?”

– írta a közösségi oldalán Majka.

A híresség nem először keveredik összetűzésbe Doktor Gődénnyel, hiszen annak idején a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban is negatív példaként említette őt – most pedig egy életre kiderült, hogy enyhén szólva nem éppen a szíve csücske az ismert gyógyszerász/testépítő.

Itt lehet megtekinteni Majka teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás