promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vallásos feleség elfogadta, hogy férje inkább egy idegen párral hancúrozik az ágyban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi szerint a házasságuk is jobb lett ettől.

Egy Timothy nevű férfi nemrég arról vallott a közösségi médiában, hogy megcsalta vallásos feleségét, mert csak így tudta színesebbé tenni a szexuális életét. A tett nem volt dicsőséges, viszont a férfi állítása szerint mindettől a házasságuk is jobb lett.

Az Amerikában élő Timothy szintén vallásos neveltetésben részesült, felnőttként azonban már úgy érezte, hogy a gyerekkorban megtapasztalt szigor hátrányosan hat a nemi életére. Ennek ellensúlyozására gyorsan fordított a szexualitáshoz való viszonyán, és csatlakozott egy párhoz a közös hancúrozások reményében.

A középkorú férfi 15 éve házas, és korábban még soha nem csalta meg a feleségét. Most egy, az 50-es éveiben járó nőhöz, illetve annak 60 fölötti férjéhez csapódott, hogy együtt keressenek új kalandokat az ágyban.

„Nagyjából egy-másfél órát töltünk el közösen. Kicsit lazulunk, beszélgetünk, aztán a triónk hölgytagja eltűnik, és meztelenül tér vissza. Ekkor szoktunk úgy dönteni, hogy oké, akkor irány a hálószoba. Mindannyian levetkőzünk, és jól érezzük magunkat”

– mesélte el Timothy némileg szemérmesen, hogyan zajlik egy-egy találkájuk. Mivel a férfi az építőiparban dolgozik, úgy tudja megoldani a randevúit, hogy a felesége ebből semmit se vegyen észre.

A jelenlegi helyzet tökéletesen megfelelő számára, ezért nem is kívánja felbontani a házasságát. Most már nem lép fel követelőleg a feleségével szemben sem az ágyban, ez pedig érezhetően javított a kapcsolatukon.

„Nem vagyok frusztrált, amiért a szex hiányzik a házasságomból. Így jobban tudok a munkára, valamint a gyerekekre és a feleségemre koncentrálni. Most minden élvezetesebb a számomra, mint korábban”

– árulta el Timothy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás