promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az meg mi a szösz VV Merci ujján? – Párizsban tett óriási bejelentést az egykori villalakó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A botrányos magánéletnek ezek szerint véglegesen búcsút intett.

VV Mercivel kapcsolatban az utóbbi időkben elsősorban botrányos dolgokról hallhattunk, a Való Világ tizedik szériájában ismertté vált szőkeségről januárban pornográfnak nevezhető felvételek kerültek elő.

Ez a csoda is három napig tartott csupán, és azóta már inkább mindenki arra figyel, hogy a Cedes művésznéven énekesi karrierbe kezdő lány a rapper G.w.M szárnyai alatt mire lesz majd képes a zeneiparban.

A napokban pedig Párizsba utazott a barátjával, és ezzel egy csapásra két régi vágya is teljesült. Az egyik az, hogy eljusson Disneylandbe, ami – a fotói tanúsága szerint – sikerült is neki, Merci Minnie egérnek öltözve járkált a fantasztikus játékok között.

Talán ő sem számított azonban arra, hogy a francia fővárosban újabb meglepetés éri, és ezzel egy másik régi vágya teljesül. A szőkeségnek azonban bejött az élet, és egy nap alatt megtörtént vele a csoda.  

„24 órán belül megvalósította a kislánykori álmomat. Az álmom az volt, hogy Párizsban az Eiffelnél kérjék meg a kezem, aztán a tipik Disneyland… Kicsit mesébe illő számomra, de megtörtént, szóval köszönöm szerelmem, mindennél jobban!”

– lelkendezett a szőkeség, aki ezek szerint hamarosan feleség lesz. A párja Urbányi Krisztián, akit Merci még csak tavaly októberben mutatott meg a nyilvánosságnak, de fél év alatt ezek szerint meglehetősen komoly szintre fejlődött a kapcsolatuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás