promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Minden vagy csak nem példakép” - Kulcsár Edinát szétszedik a kommentelők, hogy bírja elviselni a sok bántást?
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina egyre gusztustalanabb támadásokat kap az interneten, sokat szokott sírni.

Pár hete nagy port kavart, mikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy elválnak, ráadásul mindössze három nappal később kiderült, hogy Edina összejött a híres rapperrel, G.w.M-mel. Az újdonsült pár azóta is rengeteg kőkemény beszólást kap – főleg, mióta Csuti az Összezárva című műsorban elmesélte Hajdú Péternek, hogy bukott le az egykori szerelme.

Kulcsár Edina nemrég egy interjúban mesélt a magánéletéről és a számtalan támadásról, amit el kellett viselnie az utóbbi időszakban – de úgy tűnik, hogy nem mindenkit hatott meg a története, hiszen komoly kritikát fogalmazott meg róla egy kommentelő:

„Büszke lehetsz magadra Edina, h egy 3,5 és egy 2 éves gyerek mellett a szerelmet (boldogságot) kerested. Gyerekeid boldogsága az lett volna, ha nem a pénzt hajkurászod, hanem velük vagy, és apa+anya mellett nőnek fel. Minden vagy csak nem példakép.”

Mostanában egyre többször kerül szóba, hogy vajon milyen édesanya Kulcsár Edina, hiszen többek között Alekosz is beszólt neki emiatt – ez pedig a visszajelzések alapján sokak szerint kifejezetten gusztustalan és övön aluli.

A 629 ezer követővel rendelkező Kulcsár Edina elárulta, hogy sokszor szokott sírni, de megpróbálja elengedni ezeket a negatív kommenteket, támadásokat, és inkább csak a pozitív dolgokra koncentrál a szerelmével, G.w.M-mel, akivel nagyon boldogok együtt.

Itt lehet megnézni a Kulcsár Edinával készített interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás