promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra együtt Tóth Andi és Szabó Ádám - Kibékültek a titokzatos szakításuk után?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két évig jártak külön utakon, de most ismét összeért Tóth Andi és Szabó Ádám élete.

2020-ban szinte az egész ország meglepődött, mikor kiderült, hogy több év együttlét után szakított Tóth Andi és Szabó Ádám. Az egykori sztárpár nem igazán beszélt a történtekről, így kifejezetten rejtélyes körülmények között váltak el, de annyi kiderült, hogy nem volt éppenséggel békés a búcsú, így az énekesnő szinte teljesen kizárta az életéből az exét – éppen ezért meglepő, ami most kiderült.

Hamarosan egy színpadon fog fellépni Tóth Andi és Szabó Ádám, ugyanis ők is ott lesznek a március 13-án esedékes Békekoncerten, aminek Fásy Ádám a házigazdája – rajtuk kívül még olyan ismert előadókat láthatunk majd, mint például Varga Viktor, Zoltán Erika, Opitz Barbi, Csepregi Éva, Janicsák Veca, Szandi vagy az Apostol együttes.

Valószínűleg elkerülhetetlen, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám is összefussanak az eseményen, így már csak az a kérdés, hogy fognak reagálni egymásra. Elképzelhető, hogy botrányba fullad a találkozásuk, de az sincs kizárva, hogy előtörnek belőlük a régi érzelmek, és újra egymásra találnak – bármi is lesz, a rajongóik már most izgatottak a lehetőségek miatt.

A Békekoncert március 13-án, 16 órától kezdődik Kőbányán a Mélytó-parkban, a belépés pedig ingyenes, így mindenképp érdemes lesz ellátogatni rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás