promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi csúcspasi Meghan Markle Harry herceg előtti férje, akivel 3 évig voltak házasok? – videó
Borítókép:  EllenTube/Ferrari Press Agency/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láttad már őt?

A brit királyi család élete tele van pletykákkal, az utóbbi években pedig rengeteg botrányuk már a média érdeklődésének kereszttüzében zajlott, ez pedig nem véletlen, mivel Meghan Markle és Harry herceg angolos távozása a család életéből, majd az a tény, hogy a pár új élete folyamatosan a médiumok érdeklődésének homlokterében volt, a királyi család egyéb dolgait is érdekessé avatta a publikum szemében.

Ráadásul Meghan Markle testvére is ad muníciót az újságoknak, korábban például többek között azt nyilatkozta, hogy feltételezése szerint Meghan Markle arra készül, hogy elhagyja Harry herceget.

Mint ahogy ezt előző férjével, a színész Trevor Engelsonnal tette. A két színész amúgy 2004 és 2013 között alkotott egy párt, két évig házasságban is éltek, majd elváltak, Meghan pedig 2016-ban találkozott Harry herceggel, akivel később össze is kötötte az életét.

Trevor pedig később azt nyilatkozta az újságoknak, hogy úgy érezte, Meghan kihasználta őt. Trevor Engelson, akiről Magyarországon korábban nem lehetett sokat hallani, amúgy filmproducer, többek között a Robert Pattinson főszereplésével készült Emlékezz rám című film is az ő szárnyai alatt született meg.

Trevor is újraházasodott később, 2018-ban vette el Tracey Kurlandot, egy gazdag befektető lányát, akitől később gyermeke is született.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás