promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen képek szivárogtak ki az Alkonyat sztárjáról, fél Hollywood veszélyben van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon kellemetlen helyzetbe került Kristen Stewart, ugyanis valaki pucér fotókat szivárogtatott ki róla.

Kristen Stewart már egészen fiatalon elkezdett színészkedni, de az igazi áttörést a 2008-as Alkonyat című film hozta meg neki. A világsztár az utóbbi években rengeteg remek alkotásban bizonyította a tehetségét, most pedig elért az eddigi pályafutása csúcsára, ugyanis Oscar-díjra jelölték a Spencer című életrajzi filmben nyújtott alakításáért – ami nem meglepő, hiszen fantasztikus volt Diana hercegné szerepében.

Hiába a hatalmas siker, sajnos van, ami mindent beárnyékol Kristen Stewart életében, mivel állítólag valaki feltörte a felhőjét, amiben a privát fényképeit tárolja – és sajnos megtörtént az, amitől a színésznő a legjobban félt, ugyanis az elkövető kiszivárogtatta a meztelen fotóit, amiket most bárki megtekinthet az interneten egy gyors keresés után.

Ez először 2017-ben történt meg, a híresség akkor perrel fenyegetőzött, de a szivárgások azóta sem álltak meg, hiszen egészen friss, pucér képek is vannak róla a világhálón, ami rendkívül kellemetlen lehet számára.

Sajnos nem Kristen Stewart az egyetlen, akivel megtörtént ez a szörnyűség, hiszen annak idején nagy port kavart, mikor Jennifer Lawrence-nek is hasonlót kellett átélnie, és még rengeteg színésznő van, aki így járt – és az a legfélelmetesebb az egészben, hogy senki sincs biztonságban.

Itt lehet megnézni a Spencer előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás