promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté a színpadon tudta meg a szörnyű hírt
Borítókép:  YouTube/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly veszteség érte karácsonykor Járai Mátét, először beszélt róla.

Egy szülő elvesztése bár természetes, rettentően fájdalmas esemény. Járai Máté anyukája karácsonykor, december 25-én hunyt el. A színész még nem tudott teljesen túllépni a halálán, de most először beszélt a történtekről.

 „Tudok-e jól gyászolni? Mit is jelent nekem tulajdonképpen az ő halála? Tudok-e sírni? Az volt a legfurcsább, legfájóbb, legabszurdabb, hogy én játszottam karácsonykor, méghozzá A Padlás című musicalt, ami pontosan arról szól, hogy milyen az, amikor a szeretteink egy másik bolygón várnak bennünket, ahol minden szép, és ott mindenki örökre szép. Amikor a kórház felhívott engem, én megkérdeztem, hogy mikor halt meg pontosan, és azt mondták, hogy 18 óra 50 perckor. 15-ös előadásom volt és 18:50-kor van az a jelenet, amikor a szellemek elszállnak.”

Járai Máté Barabás Évinek nyílt meg az esettel kapcsolatban, akinek a gyász fájdalmán túl az édesanyja szenvedélybetegségéről is beszélt.

„Én az édesanyámat már korábban elvesztettem lelkileg. Olyan szempontból, hogy nem nagyon lehetett rá így, a klasszikus értelemben számítani, mert nagyon komoly szenvedélybeteg volt. Erről már beszéltem korábban… De a halálával kapcsolatban annyira furcsa érezni azt, hogy akkor végérvényesen felnőttem, és már esély sincs arra, hogy mi egyszer beüljünk egy kávézóba, és egy kávé mellett megbeszéljük”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás