promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvárás a vetkőzés Hollywoodban? – Az Eufória színésze kitálalt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha követed az HBO nagy sikerű sorozatát, az Eufóriát, biztosan ismerős lehet Jacon Elordi neve. A színész most Ellen DeGeneres műsorában volt vendég, ahol többek között a filmes vetkőzésről is szó esett.

Sok hollywoodi színésznőtől hallottuk már, hogy szinte elvárás, hogy ledobják a textilt a forgatásokon, de úgy tűnik, hogy ma már a férfi színészek sem úszhatják a vetkőzést. Sőt, sokszor jóformán céltalanul kell ezt tenniük.

Ellen se tudta szó nélkül hagyni, hogy Nate, Jacob Elordi karaktere rengetegszer meztelen a sorozatban, azonnal meg is kérdezte, hogy hogyan érez emiatt.

„Nincs választásod. Minden jelenet olyan, hogy ezzel a személlyel fekszik le, emezzel pedig meztelen… De csináltam néhány filmet, ahol egy ponton felső nélkül ment a karakterem a plázába. És csak azt kérdeztem, miért?”

– panaszkodott a színész.

Ellen a maga laza stílusában azonnal rávágta, hogy elég ránézni Jacob Elordira, hogy az ember tudja a választ, miért akarják, hogy annyiszor meztelen legyen.

A színész hozzátette, hogy ma már megszokta, és nem érzi magát kellemetlenül miatta, sőt akadnak sorozatok, amikben indokoltnak is érzi, hogy sokszor kell vetkőznie, például az Eufóriában is.

„Úgy érzem, hogy az Eufóriában ez benne van a karakterben. Ő egy igazán férfias, macsó, és az ilyen típusú emberek szerintem tényleg sokat mászkálnak felső nélkül. Szóval, ez még okés”

– magyarázta, majd kitért arra, hogy van egy intimitás-koordinátor a forgatáson, aki sokat segít ezeknél a felvételeknél, hogy jól érezzék magukat. De a csapat, és a stáb is ugyanaz, mint az első évad alatt, így olyan érzés neki, mintha a családja előtt meztelenkedne, bár azért hozzáteszi, hogy ettől még mindig furcsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás