promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Kulcsár Edinával - Nem várt helyről kapott támadást
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki se lenne most Kulcsár Edina helyében, ezt a komoly problémát nem biztos, hogy meg tudja oldani.

Az utóbbi hetekben Kulcsár Edina és Csuti válásától, illetve Edina és G.w.M új kapcsolatától hangos a sajtó, hiszen sokan felháborodtak, hogy a két nagy bejelentés között mindössze három nap telt el. Rengetegen támadják emiatt Kulcsár Edinát, egyre gusztustalanabb kommentekkel bombázzák őt és újdonsült szerelmét, a rapperként/énekesként ismert G.w.M-et is – most pedig olyasmi történt, ami valószínűleg az összes Edinához hasonló influenszernek az igazi rémálma.

„Sok szeretettel gratulálok annak, aki sikeresen feltörte a privát insta fiókomat! Remélem, hogy általa szebb napja lett és jobban fog tudni aludni is!”

– írta a láthatóan frusztrált Kulcsár Edina egy InstaStoryban.

A feltételezett hacker valószínűleg nem kis bonyodalmat okozott ezzel Kulcsár Edinának, hiszen így olyan tartalmakhoz és üzenetekhez férhetett hozzá, amik elég kellemetlen helyzetbe hozhatják a hírességet – arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal nagyon fontos volt számára ez a privát fiók, mivel itt intézhette a saját, személyes dolgait.

Az ilyen jellegű támadásokat elég nehéz kivédeni, ráadásul a fiók visszaszerzése is kifejezetten problémás, így sajnos könnyen lehet, hogy Kulcsár Edina többé már nem fogja visszakapni azt – de reménykedhet abban, hogy az Instagram munkatársai majd tudnak neki segíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás