promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még az ereit is megpróbálta felvágni – Győzikét ismét a pszichiátrián kezelik
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győzőnek eddig két öngyilkossági kísérlete volt, és fél attól, hogy a harmadik már sikerülni fog.

Aki imádta a Győzike-showt, az valószínűleg követte a LifeTV-n a Van életünk című szériában a Gáspár család kalandjait is. A közönség mindig kiszúrja, hogy néhány (vagy éppen a legtöbb) pillanat túl van játszva, de sokaknak még így is élvezhető volt az egész.

Győzikéék még egy külön karácsonyi műsort is kaptak, ahol volt bonyodalom rendesen.

Bár Gáspár Győző nagy showman, és mindig a vidám arcát mutatja a tévében, azonban sokan nem tudják róla, hogy komoly depresszióval, és bipoláris zavarral küzd. Szóval ha eltűnnek a kamerák, ő egy teljesen más ember lesz, aki képes igazán befordulni.

Ábel Anita az egyik interjú után még bocsánatot is kért, hogy nem bírta komolyan venni az éppen élőben megnyíló Győzikét.

Pedig a helyzet komoly, mivel Gáspár Győzőnek eddig két öngyilkossági kísérlete volt. Az egyiknél rengeteg gyógyszert vett be, míg a másiknál az ereit akarta felvágni. Muszáj volt visszamenni a pszichiátriára, mivel fél, hogy ismét meg fogja próbálni.

„Az édesanyám hét évvel ezelőtti halála is újra felszínre tört, de tavaly sok barát hátat fordított nekem és a testvérem is nagyon hiányzik. Ez mind-mind az oka lehet annak, hogy most megint ilyen mélyen vagyok. Konkrétan egy nyomorult senkinek érzem magam. Most megemelték a gyógyszeradagomat az orvosok és hamarosan újra befekszem a pszichiátriára, ezúttal hosszabb időre. Csak bízni tudok a Jóistenben és az orvosokban, hogy segítenek rajtam és hátat fordíthatok végre ennek a sötét időszaknak, bár bevallom, jelenleg ezt el sem tudom képzelni”

- nyilatkozta a Blikknek Győzike, aki csak koncertezni jött ki a hétvégére, ezek után ismét belevágott a terápiába.

Hozzátette, hogy az ellenségeinek se kívánná ezt a betegséget, na meg azokat a pánikrohamokat, amiket átél.

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás