promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anne Hathaway bugyit és combot villantott, miközben mindenki Oroszország ellen fordult
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten!

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a szende Anne Hathaway óriási villantása, a Google, a Telekom és az amerikai filmstúdiók háborús intézkedései, valamint egy Magyarországgal kapcsolatos furcsa baki érdekelte leginkább olvasóinkat.

 

A Telekom nemrég sokaknak okozott hatalmas örömöt azzal a bejelentéssel, hogy az orosz-ukrán háború miatt a Magyarországról kezdeményezett mobil és vezetékes – ukrán hálózatba irányuló – nemzetközi hívások és sms-ek díját teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja egészen a visszavonásig. Most újabb intézkedéseknek örülhettek a mobilosok:

Olvasóink egy újabb mítosz leomlásának lehettek tanúi a héten. Kiderült a szörnyű igazság, a történelmi Magyarország határait mégsem mosta három tenger Nagy Lajos uralkodása idején. De miért is nem?

A Warner Bros. mögött álló WarnerMedia a háborúra hivatkozva már korábban eltörölte a Batman bemutatóját Oroszországban, most pedig két újabb stúdió, a Sony, illetve a Universal is követte a példájukat. Hasonló indokkal lemondták Oroszországban a legújabb Marvel film, a Morbius premierjét, illetve egyelőre a Michael Bay által rendezett akciófilm, a Rohammentő se kerül bemutatásra ott. Mi jöhet még?

Szintén az Ukrajna elleni invázióval kapcsolatban derült fény arra, hogy a Google egyik népszerű szolgáltatása, a Google Maps (Google Térkép) már órákkal az invázió előtt elárulhatta, hogy mire készülhetnek az oroszok. Mégis hogyan?

A szende Anne Hathaway-nek új sorozata érkezik március közepén az Apple TV+-ra, a WeCrashed című szériában Jared Letóval játszik majd közösen a színésznő. Ezt egy szexi bugyi-comb-fenék villantással harangozta be az Instagram-oldalán, üdítő perceket okozva a sok háborús hír között:

Kicsire nem adunk – gondolhatták a francia BFM TV műsorkészítői, amikor beszámoltak az orosz-ukrán háború hetedik napjáról. Az illusztrációként használt Kelet-Európa térképen ugyanis Románia kétszer szerepel, míg Magyarország egyszer sem. Ne sértődjünk meg, inkább nevessünk rajta egyet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás