promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenül simult egymáshoz A Nagy Ő két szexi bombázója, Laura és Annabella
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A barna szépségek arca is összeér a pikáns fotón.

Tavaly karácsony előtt futott a TV2 csatornán A Nagy Ő párkereső reality negyedik hazai évada. Kissé lagymatagon indult, de aztán valódi fordulatokat és drámákat hozott. No, meg egy nem várt győztest.

Szalai Laura legyőzte a sokáig nagy esélyesnek tartott Lovas Annabellát, így elnyerte Tóth Dávid kajakos szívét. A kapcsolat a kamerákon kívül két nyári hónapig tartott, és utána a két lány, Laura és Annabella meglepő módon egymásra találtak.

Jó barátnőkként azóta is gyakran jelennek meg együtt a közösségi médiában, legutóbb például egy pikáns fotót közöltek magukról. Ezen a két lány meztelenül (vagy csak csupasz vállal) simul egymáshoz úgy, hogy közben az arcuk is összeér.

Annabella posztjából derült ki, hogy sminkfotózáson vettek részt, és a bemutatott kép valóban fantasztikusra sikeredett. Nemcsak a felvitt festék, alapozó, púder az érdekes, hanem a lányok hajviselete is megér egy misét.

Laura és Annabella a két világháború közötti időszakot megidéző bodor fürtjeikkel úgy néznek ki, mintha egy Agatha Christie-regény filmváltozatából léptek volna elő.

„Gyönyörű nő és még szebb női test egymáshoz simulása!!!”

– emelte ki egy férfi hozzászóló is, aki valószínűleg szintén hiányolta, hogy a két barna szépség testét ezúttal nem láthatjuk teljes egészében. A legfrissebb információk szerint egyébként Laura boldog kapcsolatban él a Dávid nevű főnökével, míg Annabella egyelőre keresi az igazit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás