promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Oda a dubaji k*rválkodásból összeszedett milliók” - Zimány Linda undorító beszólásokat kap, mióta elbukta a pénzét
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem elég, hogy Zimány Lindának elveszett a vagyona, de még gusztustalanul be is szólnak neki emiatt.

Nemrég kiderült, hogy az ügyvéd/modell, Zimány Linda is a végelszámolás alatt álló Sberbank ügyfele volt, így neki is minden vagyona elveszett, amit 100 ezer €, vagyis nagyjából 38,5 millió forint fölött tárolt náluk, mivel a bank csak addig az összeghatárig tudta kárpótolni az ügyfeleit. A híresség állítólag hatalmas veszteséget szenvedett el, hiszen egy élet munkája veszett oda – de együttérzés helyett inkább támadásokat kap a kommentelőktől.

„Oda a dubaji k*rválkodásból összeszedett milliók... te ostoba birka”

– írta neki privátban egy láthatóan nagyon rosszindulatú ember.

A kommentelő ezzel a felháborító írással nem csupán azzal vádolta meg alaptalanul Zimány Lindát, hogy prostituáltként tevékenykedett Dubajban, hanem még ki is gúnyolta őt a rémálomba illő vesztesége miatt – nem csoda, hogy a híresség nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot, és kicsit poénosan, de könyörtelenül reagált a kéretlen üzenetre:

„Ilyenkor legszívesebben azt írnám poénból: az meg van nyugi. Csak az a baj még komolyan venné a viccet is. Az élet mindig megmutatja, hogy van akinek örökre xar az élete és igazából szimplán csak azért, amilyen gondolkodással született...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás