promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az amerikaiak megerősítették a briteket - Meghan Markle egy házisárkány?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 A 40 éves Meghan Markle-nek a királyi udvarban töltött ideje alatt szembe kellett néznie azokkal az állításokkal, miszerint megalázta alkalmazottait. Most újabb vádak merültek fel a hercegné ellen, de az Egyesült Államokból.

Az egykori színésznő korábban mindig a palota ellene irányul rágalmazásának nevezte a viselkedését ért kritikákat, folyamatosan állította, hogy a pletykáknak semmi alapja nincsen.

Meghan Markle és Harry herceg azóta az USA-ban próbál új életet kezdeni, jótékonykodnak, és saját bevételekre igyekeznek szert tenni. Eddig mindenért a brit királyi családot hibáztatták, de most újabb vádak merültek fel a hercegné ellen, és nem az Egyesült Királyságban.

Meghan és Harry egy mega, luxus villában költözött a kaliforniai Montecitóban, amihez egy nagy birtok is tartozik, ezért pedig elég sok alkalmazottra van szükségük. Végül is Harry királyi élete során valószínűleg hozzászokott, hogy éjjel-nappal kiszolgálják. A herceggel kötött házassága előtt pedig Meghan sikeres színésznő volt, akiről egyre többször hallani, hogy nem hajlandó visszavenni az életszínvonalából.

De most olyan emberek pakoltak ki, akik Harrynek és Meghannak dolgoztak az Egyesült Államokban.

„Inkább ne legyen munkám, minthogy ott náluk dolgozzak”

- mondta egy korábbi alkalmazott.

A problémák állítólag már a potenciális alkalmazottaknál kezdődnek, mielőtt egyáltalán elkezdenének dolgozni a Sussex-iaknál. Egy bennfentes szerint nem ritka, hogy a jelentkezők magánéletét is átvizsgálják.

Egy forrás azt mondta:

„Mindent tudni akarnak. Részleteket a családodról – még a nagyszüleidről is! - a személyes kapcsolataidról, hogy melyik városból származol, mire költöd el a pénzed. Ha túl sok hitelkártyád van, nem kapod meg az állást.”

De az igazi feketeleves csak akkor jött, amikor munkában állt a hercegi párnál.

„Nem beszélhetsz velük, hacsak ők nem beszélnek hozzád először”

- mesélte a tapasztalatait.

Azt mondják, Harry szétszórja a házban a fehérneműit és az ételmaradékot. Minden szennyeződést, amit hagy, mások takarítanak el utána, mellé pedig kevéssé tolerálja a saját alkalmazottai hibáit. Egy bennfentes szerint volt, aki sírva távozott a rezidenciáról, miután kirúgták.

Meghan sem jobb a beszámoló szerint, rendkívül kemény kérdéseket tesz fel. Ha a személyzet nem tudja a választ, Sussex hercegnéje állítólag megalázza őket.

Így pedig eléggé egybevág a helyzet a királyi palota korábbi beosztottjainak történeteivel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás