promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feszes melleit mutogatja a havas hegyekben az Exatlon önbizalomhiányos szépsége - fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kőnig Anna önbizalomhiánytól szenvedett, de most egy francia síparadicsomban villantotta meg a melleit.

Kőnig Anna az Exatlon Hungary 3. évadának Kihívó csapatát erősítette. A fiatal lányt rengeteg támadás érte az iskolai évek alatt. Elmondása szerint az influenszert mindig piszkálták valami miatt, hol a körme, hol a haja, hol pedig a testalkata miatt.

[[cikk]]

Bár Anna később iskolát váltott emiatt, a történtek rányomták a bélyegüket az önbizalmára, éppen ezért a mai napig nehéz elfogadnia azt, ahogy kinéz.

„Persze már az is nagy szó, hogy rövidnadrágban futok a pályákon, mert korábban soha nem hordtam ilyesmit. Annyira sok gondom van azzal, ahogy kinézek, hogy amikor először vettem részt a műsorhoz kapcsolódó fotózáson, nem tudtam, hogyan takargassam magamat, aztán tudatosítottam magamban, hogy ez fölösleges, mivel nap mint nap így lát majd egy fél ország. Segít áttörni magamban bizonyos gátakat, amiket én építettem fel”

- nyilatkozta még korábban Anna, aki azóta több hiányos öltözetű képet rakott ki magáról a közösségi oldalára, de most olyan fotót posztolt ki, ami az egyik franciaországi síparadicsomban készült.

Ezen a képen Anna a téli faggyal nem törődve felső nélkül, melltartóban mutatta meg nőies vonalait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás