promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila úgy kiosztotta Putyint, mint még előtte soha senki
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Till Attila kendőzetlen üzenetet küldött Vlagyimir Putyinnak.

Számos magyar híresség szólalt már meg az orosz-ukrán háború kapcsán, néhányan közülük pedig adományt is küldtek az ukrán menekültek számára.

Till Attila, a TV2 műsorvezetője a közösségi oldalára töltött fel egy videót, melyben komoly gondolatokat oszt meg a szomszédságunkban kialakult helyzetről. Tilla úgy érzi, nem csak rossz kedve van a háború miatt, de fojtogatja és megbénítja őt.

„Úgy látszik, most egy olyan irányba megyünk el, hogy mindenkinek egyre nagyobbak lesznek a sérelmei, és egyre jobban feljönnek majd a felszínre azok a problémák, amik miatt szerinte nem működik a világ”

- mondta a műsorvezető, aki ezek után górcső alá vette Vlagyimir Putyint.

„Úgy képviseli Oroszországot, hogy az oroszokat nem kérdezi meg valójában arról, vagy esélyt sem ad nekik arra, hogy eldöntsék, hogy ő képviselje-e az oroszokat. Elhiszi magáról, hogy ő az, aki miatt ez az egész működik, és elhiszi azt, hogy ő az egyetlen, aki bármi áron is, de fel tudja emelni, vagy szinten tudja tartani azt a nemzetet. Ez nem igaz"

- magyarázta Tilla.

A műsorvezető a videóhoz az alábbi szöveget mellékelte, amit minden bizonnyal Putyinnak címzett:

„Nincs olyan indok, ami igazolná egy háború elindítását! Nem ölhetsz meg másokat, nem terrorizálhatsz másokat! Megteheted, csak attól szarabb lesz a világ, akkor is ha azt hazudod magadnak, hogy jó ügyért teszed. Azt mondják az igazság nem abszolút fogalom, túl sok mindentől függ egy adott helyzetben a meghatározása, de amikor egyre nagyobb a szenvedés csak megérezzük, hogy kábé miről beszélünk. Azért a Kígyó sziget védőinek a mondataiban szerintem már erősen ott volt!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás