promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila nagyon kínos helyzetbe került – szétszedték a kommentelők
Borítókép:  YouTube.com/apamagazin (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár adásában való viselkedése miatt sokan támadják Till Attilát. 

Till Attila, a Sztárban sztár műsorvezetője, úgy tűnik, hogy igencsak jól végzi a munkáját és sokan szeretik is. Az előző évben ugyanis őt választották meg a legnézettebb műsorvezetőnek. Hosszas évek óta kísérhetjük figyelemmel munkásságát a képernyőn. A nagy sikere ellenére a Sztárban sztár adásában azonban kellemetlen helyzetbe keveredett, amit nem néztek jó szemmel a nézők.

Vendégelőadókként Majka, Curtis és Veres Mónika léptek fel, akik egy swing stílusú feldolgozást hoztak a színpadra. Fergeteges volt a hangulat, mindenki jól szórakozott. A produkció végén Tilla oda is ment hozzájuk, hogy üdvözölje őket, és gratuláljon. Látszólag nagyon barátságosan viszonyult Majkához és Curtishez, viszont az énekesnőről szinte egy szót sem ejtett. A furcsa viselkedése Nika irányába sokaknak feltűnt, amit meg is jegyeztek az Instagram-oldalán:

„Nikát nem kellett volna ennyire semmibe venni!!! Ez nagyon gáz volt. Udvariatlan és bunkó dolog, hogy még köszönni sem sikerült neki!”

írta az egyik kommentelő.

„Kedves Tilla! Értem én, hogy fontos a barátság, de azért Nikát is illett volna nemcsak szóban bemutatni, de egy kézfogással üdvözölni. Olyan kínos volt, hogy ott állt, mosolyogva és várta, talán neki is jut a dicsfényből. Arról nem beszélve, hogy a 2 úr mellett neki volt igazán hangja. És minden tiszteletem Majkának és Curtisnek”

– fűzte hozzá egy másik felhasználó.

Reagált is rá Tilla, aki szerint igazuk van a hozzászólóknak, de azt is megjegyezte, hogy neki is köszönt, csak ezt nem mutatta a kamera. Az üzenet végén még bocsánatot is kért Nikától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás