promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi fehérneműben jelent meg Rihanna a divathéten - terhes pocakját sem takargatta - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rihanna felbukkant a párizsi divathét Dior bemutatóján. Szinte csak fehérneműt viselt, még a terhes pocakját sem fedte el a hideg időjárás elől.

Az énekesnő január végén jelentette be, hogy első gyermekét várja a rappertől, A$AP Rockytól. A páros akkoriban egy hóval borított New York-i fotózással jelentette be örömteli hírt, miközben Rihanna meztelen és terhes pocakja büszkén kilógott a vastag kabát alól.

Riri most megérkezett Párizsba, ahol a hőmérséklet akár két Celsius-fok is lehet. Az énekesnő fekete melltartót és bugyit viselt, amire egy hálós ruhát kapott fel. Mellé fekete, térdig érő csizmát és fekete kabátot választott, utóbbit lezseren, a válláról lelógva hordta, valamint extravagáns ékszereket, fülbevalókat, nyakláncokat és gyűrűket viselt. A ruhájában pedig büszkén mutatta meg kerekedő pocakját, amit semmi sem takart.

„Amikor a nők teherbe esnek, a társadalom hajlamos azt az érzést kelteni bennük, mintha el kellene bújni, elrejteni, hogy szexi vagy, és hogy most nem vagy szexi, de majd visszatérhetsz, én nem hiszek ebben. Baromság”

- mondta egy korábbi interjújában.

„Tehát olyan dolgokat próbálok ki, amikhez talán még a terhességem előtt sem volt önbizalmam. A legpántosabb, legvékonyabb és minél nagyobb kivágású, annál jobb nekem”

- tette hozzá.

Rihanna egyébként nem csak a babát várja idén, hanem egy albumot is tervez piacra dobni, így a rajongók örülhetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás