promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: Majka váratlan és gigantikus üzenetet tett közzé a háborúról, amelyet örökre megjegyzel majd
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rapper Instagram-oldala feketébe borult.

Immár egy hete tart az orosz invázió Ukrajnában, a háború napról-napra súlyosabb és aggasztóbb méreteket ölt. Az elmúlt hét napban pedig Európában szinte mindenki ezzel az eseménnyel foglalkozott. Magyarországon a híroldalak és tévécsatornák is folyamatosan rendkívüli műsorokkal/cikkekkel/tudósításokkal jelentkeztek.

És persze a gazdasági élet vagy éppen a filmvilág szereplői is megszólaltak a történtek kapcsán. A háború pedig a hírességeket is arra sarkallta, hogy véleményt formáljanak az orosz invázió kapcsán. Az elmúlt napokban többek között Majka, Sebestyén Balázs, Szabó Zsófi és Görög Zita is beszélt nyilvánosan a háborúról.

Majka korábban egy dalszöveg részletével kommentelte a háború kirobbanását. Az elmúlt napon azonban az Instagram-on egy váratlanul nagy, gigászi, több képből álló idézet jelent meg. Akik Majkát követik az egyik legjobban pörgő közösségi oldalán, az Instagram-on, azok most ebbe az elképesztőn impresszív idézetbe futhatnak bele, amely szinte az egész képernyőjüket beteríti, ha éppen nem mobiltelefonon nézzük meg az Instagram-os csempefalat.

Kilenc kép egymás alatt, felett és mellett, amelyen a világhírű orosz írótól, a Mester és Margarita szerzőjétől Mihail Bulgakovtól olvasható egy idézet:

"Legyen átkozott minden háború - most és mindörökké" (IDE kattintva vizuálisan is elétek tárul a látvány)

Korábban pedig a Magyar vagyok című számból idézett a rapper:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás