promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián kikészült? - Nehezen viseli a Sztárban sztárt
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián nehezen viseli a kritikákat, amiket az énekhangja miatt kap.

TV2 Sztárban sztár című műsor idei évadában tűnt fel Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián. Mindig is megosztó személyiség volt, de most nem csak a nézők, de zsűri is kritizálta az énektudását. Sokak szerint csak azért vehet részt a műsorban, hogy viccesebb legyen, és a nézők kiröhöghessék.

Legutóbb a zsűriből Papp Szabi sem kímélte az előadását.

„Nagyon szórakoztató volt, de éneklésügyileg annyira azért nem sikerült”

– hangzottak a zsűritag kemény szavai.

Zámbó Krisztiánt annyira megviselték a történtek, hogy jelenleg senkivel sem hajlandó beszélni, a Bors megkereste, hogy reagáljon a kritikákra, de visszautasította a felkérést.

Legutóbb a Right Said Fred frontemberét kellett utánoznia, amiben nagyon bízott, hogy jól fog sikerülni. Félmeztelenül állt színpadra és mindent beleadott, de nem igazán nyerte el a zsűri tetszését, a nézők közül is sokan kritizálták, hogy csak bohóckodik, nem való a műsorba.

Hiába a megosztó személyiség, azért így is rengeteg szavazatot tudhat magáénak, tovább menetel a műsorban is. A következő vasárnap Meat Loaf-ként tér vissza, és reméljük, hogy végre sikerül egy olyan produkciót véghez vinnie, amit igazán szeretne, és amiért rengeteget készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás