promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hasonlóság: így néz ki Vlagyimir Putyin hasonmása, aki egy lengyel városkában él - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lengyel férfi mostanában nagyon fél.

Az utóbbi héten szinte semmi másról nem is volt szó az újságok hasábjain és az internetes portálok oldalain, mint az orosz invázióról Ukrajnában, természetesen a téma a mainstream témák mellett rengeteg olyan cikket és tartalmat is kitermelt, amelyek csak mellékvágányon kapcsolódnak a háborúhoz.

Sok lap foglalkozott például Vlagyimir Putyin volt feleségével, ritkán látható lányaival és családjával is, illetve Putyin elképesztően fényűző palotájával is, ukrán részről pedig elsősorban Zelenszkij elnök régi életével,

énekesi karrierjével voltak elfoglalva az újságok.

Az utóbbi napokban pedig felkapott téma lett Putyin hasonmása is, aki több lapnak is nyilatkozott, hogy félti az életét, attól tart, hogy vagy az ukránok vagy a háborúellenes tüntetők megfenyegetik majd, sőt, az életére is törnek. 

A férfi Lengyelországban, Wrocławban él, Slawek Sobalának hívják, és 53 éves. A városban amúgy az ő elmondása szerint is nagyon sok az ukrán, akik régebben sokat mondogatták neki, hogy hasonlít Putyinra. Később több évig is dolgozott Putyin hasonmásaként.

Korábban készítettek is vele olyan riportot, amelyben erre a hasonlóságra kérdeztek rá a lakosoknál, még több fotó Slawekről a Daily Star oldalán érhető el IDE kattintva:

[[vid2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás