promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos pillanatok: Meghan hercegné visszaemlékezett, hogyan találkozott először Erzsébet királynővel és Károly herceggel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elvált amerikai nőként nem volt könnyű helyzetben, az egyszer biztos.

Meghan Markle amerikai színésznőként és elvált asszonyként ismerkedett meg a brit királyi családhoz tartozó Harry herceggel 2016 nyarán. A következő év szeptemberében bejelentették az eljegyzésüket, 2018 májusában pedig összeházasodtak, és ma már két gyermeket nevelnek.

No, nem Angliában, hanem Los Angeles közelében, mivel összerúgták a port a királyi famíliával, és a viszonyukat azóta sem rendezték. Pedig az indulás álomszerű volt, amint arról Ashely Pearson, az udvar kiváló ismerője is beszámolt nemrég.

Ahhoz képest, hogy Meghan mire számíthatott amerikaiként és elvált nőként, az első találkozás Erzsébet királynővel rendkívül jól sikerült. Akkor még senki sem gondolta, hogy bekerülése a családba óriási kalamajkát fog okozni.

„Az első találkozó túlnyúlt a tervezett időkereten, ami különlegességnek számít, mert a királynő mindig pontosan tartja magát a menetrendhez. Meghant melegen fogadták. Összeszedett volt, ragyogó, intelligens, határozottan beszélő, gyönyörű és elegáns – mi nem tetszett volna benne?”

– tette fel a költői kérdést Pearson. Meghan és Harry ebédelni mentek, és akkor csatlakozott hozzájuk a királynő is, aki Windsorba sietett istentiszteletre. A későbbi hercegné akkor még azt sem tudta, hogyan kell pukedlizni, az első találkozásig próbálta úgy-ahogy megtanulni.

Hasonló megpróbáltatásként élte meg, amikor először kellett leendő apósával, Károly herceggel találkoznia. Egy leendő királyról volt szó, ezért ettől a szabadelvű Egyesült Államokban felnövő Meghan is megilletődött.

De vele szemben is magabiztos volt, és felvállalta a véleményét, vagyis csupa olyan tulajdonságokat villantott fel, amelyek Károlynak imponáltak. Harry apját is egyértelműen lenyűgözte fia választottja, de persze ma már ő is másképp vélekedhet ebben a kérdésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás