promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keresztes Ildikó előfordult, hogy egész nap sírt az X-Faktor miatt - Majdnem bele is betegedett
Borítókép:  Youtube/ Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keresztes Ildikó három évadot húzott le az X-Faktorban. Bár szigorú mentornak tűnt, aki jól bírja a kritikát, és a műsor okozta kihívásokat, de valójában sokszor vette a szívére a dolgokat. Most bevallotta, hogy az egészsége is majdnem ráment, annyira megviselte olykor a tehetségkutató.

„Volt, hogy majdnem gyomorfekélyt kaptam az X-Faktor alatt például. Hazamentem, majd egész vasárnap bőgtem, mert annyira megviselt egy szituáció… de türtőztetnem kellett magam, mert mégiscsak kétmillió ember nézte, nem csaphattam az asztalra, nem mondhattam olyat, ami hirtelen ott akkor kijött volna belőlem”

– mesélte a Palikék világa by Manna YouTube csatorna Három igazság című műsorában.

Elmondta, hogy a külseje, a hangja és fellépése miatt mindenki azt hiszi, hogy egy terminátor típus, és az emberek nehezen fogadják el, de van egy másik oldala is, ami nagyon érzékeny, esendő és nagyon mélyen érez.

„De valahogy a Jóisten pont emiatt a hiperérzékenységem miatt, valószínűleg ezt adta nekem védekezési páncélnak, hogy bizonyos embereket eleve kiszűr... Ezért gondolhatják azt, hogy nem vagyok szimpatikus, ez nagyon osztja az észt, meg nagyon tudja… Nem tudok én semmit”

– tette hozzá Keresztes Ildikó.

Sokan mondták rá korábban, hogy csak megjátssza magát a TV-ben, és túlzottan sok érzelmet mutat, pedig mint elmondta, ő ilyen. A színpadon a színházban van energiája játszani, valóéletben erre képtelen. De akkor ő ült az X-Faktor mentori székében, és neki kellett eldönteni, hogy kiben lát perspektívát, és kiben nem.

Ha érdekel a teljes műsor, itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás