promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb információk érkeztek II. Erzsébet állapotáról - Van miért aggódnunk?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet kilenc nappal a pozitív covid tesztje után visszatér dolgozni.

Az utóbbi időszakban egész Nagy-Britannia aggódott II. Erzsébetért, aki elkapta a koronavírust. A Buckingham-palota most azt közölte, hogy a királynő jól érzi magát, és visszatér dolgozni – igaz, csak a virtuális világban.

A 95 éves Erzsébet királynőnek február 20-án lett először pozitív a koronavírus-tesztje, a palota enyhének minősítette a tüneteit.

Nem világos, hogy hol és kitől kaphatta el a fertőzést, de a Londontól nyugatra fekvő Windsor kastélyban többen is pozitívak lettek, ami arra utal, hogy ott törhetett ki a járvány. A királynő a közelmúltban találkozott legidősebb fiával és örökösével, Károly herceggel is, aki később a hírek szerint karanténba vonult, miután újra megfertőződött a koronavírussal.

A királynő 2021 januárjában kapta meg az első oltását, de nem tudni, hogy összesen végül mennyit adatott be, Károly megkapta az emlékeztető oltásokat is.

II. Erzsébet most visszatér, folytatja a virtuális elfoglaltságait és más feladatokat, beleértve a más országok képviselőivel való megbeszéléseket.

Angliában egyébként feloldották a korlátozásokat, beleértve azt a szabályt is, ami szerint a pozitív tesztet kapott személyeknek öt napig karanténba kell vonulniuk. De áprilistól nem kérik többé a covid-igazolásokat sem a beltéri helyszíneken, kormány pedig leállítja az ingyenes tesztelést is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás