promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Irigy Hónaljmirigy és Szikora Róbert is hírverésnek használta Babicsek Bernát halálát? – Megszólaltak a zenésztársak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Babicsek Bernát 2021. december 31-én halt meg. A színész és zenész feltehetően füst- vagy szén-monoxid-mérgezés következtében hunyhatott el fiatalon. Zenésztársainak még nem teljesen sikerült magukhoz térni a történtek után, de most megszólaltak az ügyben.

A Paddy and the Rats tagjai kiakadtak több más kollégájukra is, akik szerintük csak hírverésre akarták felhasználni Babicsek Bernát halálát. A banda a Ric$Cast című online műsorban nyilatkozott a tragédiáról.

„Késő délután, este történt ez az egész, amikor mi megtudtuk… Először is azon gondolkoztunk, hogy most mit csináljunk, végül azt beszéltük meg, várunk egy kicsit, megvárjuk azt a napot, nem is reagálunk... Aztán sajnos kihozták hamarabb, mint ahogy mi szerettük volna. Nem akartuk, hogy a Facebookon keresztül, vagy tőlünk tudják meg, hogy ne legyen szenzációhajhászás. Hogy se a rokonok, se a jó barátok ne innen tudják meg, de ezt sajnos más megcsinálta helyettünk”

– mondta Maczonkai Géza, a banda gitárosa.

Babicsek Bernát halálát először az Irigy Hónaljmirigy közölte a közösségi médiában, de nem sokkal maradt le tőlük Szikora Róbert se, ez pedig felbosszantotta az együttes tagjait, akik szerint hakniztak a halálhírrel.

„Az a sok rohadt, sz*rházi hiéna, aki az első két napban... Az Irigy Hónaljmirigy is bejelentette ezt úgy, hogy semmi közük hozzá, de kiposztolják azért, mert pár nap múlva koncertjük van, és akkor ez milyen jó hírverés. Menjenek a p*csába, de tényleg… Szikora Róbert is ott villogott… úgy, hogy nem beszéltek tíz éve”

– bosszankodott Oravecz Kristóf, a banda frontembere.

Babicsek Bernát 10 éve, 2012 óta volt a zenekar tagja, a barátai eddig nem nagyon szólaltak meg a halálával kapcsolatban. A temetés jelentett számukra egy fordulópontot, utána kezdtek magukhoz térni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás